Loading...
> Se fler resultat

Det starkaste produktsortimentet

Vi erbjuder trätrappor i alla förekommande konstruktioner – från sidovang till underliggande vang, balk, fribärande räcke (med eller utan väggvang) samt böjlimmade och spiralformade. Berätta för oss hur ditt behov ser ut så har vi lösningen.

Läs mer

Branschens rikaste erfarenhet

Vi har byggt trappor sedan 1923, vilket är längre än någon annan tillverkare på marknaden. Redan från början levererade vi trappor till allt från byggprojekt till privatpersoner.

Läs mer

Nordens ledande tillverkare av trätrappor

Vi har tillverkat trappor i hundratusental sedan starten 1923. Och våra kunder återfinns idag i hela Europa samt även i länder som exempelvis Japan. De som köper våra trappor är hustillverkare, byggföretag och även privatpersoner via återförsäljare.

Läs mer

Liten miljöbelastning

När det kommer till miljö brukar det vara mycket snack och lite verkstad. Men i vår fabrik snackar vi inte bara, vi tar miljön på allvar. Små utsläpp och ett ansvarsfullt förhållningssätt till den natur vi är beroende av är kännetecknande för oss.

Läs mer

En stark partner

Vi har marknadens största supportavdelning perfekt till exempel för dig som är arkitekt, byggare eller projektör. Här får du projekteringsstöd med CAD-ritningar och kan bolla dina idéer med våra kunniga medarbetare.

Läs mer

1 Projekt, 22 trappor, 14 modeller

Med vår tillvalshantering behöver inte alla trapporna i ett projekt se likadana ut för att du ska få ett bra pris.

Mer info

Gott miljösamvete

Byta eller köpa trappa ska alla kunna göra med gott miljösamvete. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och ställer krav på alla våra leverantörer att göra detsamma...

Mer info

Branddimensionerade trappor i trä

Att sätta in en stål- eller betongtrappa i ett bostadshus av trä för att uppfylla brandkraven är något som de flesta vill undvika. Tillsammans med SP Trätek har vi därför utvecklat den branddimensionerade trappan Agni för flerbostadshus i trä.

Mer info

Ge din kund mervärde!

Att som arkitekt eller byggföretag vilja ge sin kund det bästa är ganska naturligt. Därför är starka varumärken en självklar hörnpelare i din skapelse. Välj Drömtrappor® - Nordens starkaste varumärke för trappor i trä!

Mer info

Montering fixar vi!

Om du så önskar kan vi genom vårt rikstäckande nät av samarbetspartners även ombesörja installationen av de trappor du beställer.

Mer info

Din kontakt hos oss

Kanske har du redan en kontaktperson hos oss kanske är du en helt ny kund. Oavsett om du har träffat oss tidigare eller inte så är du varmt välkommen att höra av dig med din förfrågan eller dina frågor till oss.

Mer info

Med ett login får du mer!

Skapa ett login här på drömtrappor.se och få tillgång till mängder av nyttigheter. Projekteringsanvisningar, CAD-filer… innehållet är helt anpassat efter din yrkeskategori. Tala om vem du är så ger vi dig verktyg du har nytta av!

Mer info

CAD-filer för arkitekter

Som arkitekt är det många pusselbitar man ska få på plats innan man kan presentera en färdig lösning för sin kund. Vi drar vårt strå till stacken för att göra processen så enkel som möjligt. Vi erbjuder färdiga CAD-filer som du kan ladda ner.

Mer info

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se