Loading...
> Se fler resultat

Om innehållet på denna webbplats

Den här webbplatsen innehåller även bilder på trappor som levererats till andra länder. På grund av skillnader i regelverk och kundkrav mellan olika länder kan det därför hända att något utförande som visas inte uppfyller de krav som ställs på trappor i vårt land. Vi följer alltid gällande normer och regler för respektive marknad.

Bilderna i vår bilddatabas visar trappor som installerats hos kund. Dessa utgår från angiven modellserie men har i vissa fall kompletterats med tillval enligt kundens önskemål. För exakt beskrivning av vad som ingår, se modellseriens produktblad.

Vi reserverar oss för eventuella faktafel i text och övrigt material. Priser som anges avser endast exempel och utgör ingen exakt prisangivelse, begär alltid offert.

Vi förbehåller oss rätten att utan föregående meddelande ändra i produkter, deras specifikationer eller i webbplatsens innehåll. Om skillnad föreligger mellan webbplatsens innehåll och offerten gäller alltid offerten.

Allt material på denna webbplats tillhör Trätrappor Norsjö AB och/eller används med tillstånd. Som privatperson eller bloggare utan kommersiella syften får du använda bilder från vår webbplats utan kostnad, under förutsättning att du i text intill bilden anger dess ursprung samt länkar till denna webbplats (www.drömtrappor.se). Övrig användning är otillåten utan föregående överenskommelse.

Drömtrappor® men även övriga namn, produktnamn, varumärken, symboler och motsvarande på denna webbplats är att betrakta som intellektuell egendom och är skyddade av respektive ägare. Vi har reserverat rätten att använda dem. All information är också i övrigt upphovsrättsligt skyddad, och återgivande av text, bilder och annat innehåll utan skriftligt tillstånd från Drömtrappor AB är förbjuden.

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se