Loading...
> Se fler resultat

Flygfoto över Trätrappor Norsjö

Vi sätter säkerheten främst!

Vi blir ibland tillfrågade om att tillverka trappor med en utformning som innebär avsteg från regelverket. Oftast av utseendemässiga skäl. Vi har dock valt att enbart leverera trappor som uppfyller gällande säkerhetskrav. 

Reglerna finns av en anledning, och alla våra trappor följer gällande normer och lagar på de marknader där de säljs. En del bilder på vår webbplats kan därför visa utformningar som är tillåtna i andra länder men inte i Sverige.

Regelverket förbjuder till exempel att räcken utformas så att de inbjuder till klättring. Även avståndet mellan stegen och andra öppningar måste utformas så att inte barn kan klämma sig igenom och fastna.

Men du behöver inte oroa dig. Vi kan vad som gäller och ser till att din trappa följer regelverket. Det är viktigt också för dig eftersom du själv kan bli ansvarig om du monterar en trappa som har brister i säkerheten.

Den marknadsledande tillverkaren

Drömtrappor AB är Nordens största och ledande trapptillverkare. Vi har byggt trappor sedan 1923 och med vår erfarenhet leder vi utvecklingen i branschen.

  • Vi är drivande i säkerhetsfrågor – vi arbetar systematiskt för att utveckla säkerheten i trappmiljön, såväl internt som inom branschen.
  • Vi har utvecklat mängder av smarta lösningar som gör trapporna både säkrare och vackrare – exempelvis MountIn®.
  • Vi utvecklar hela tiden nya metoder för att öka kundernas möjligheter att få precis den trappa som de drömmer om.

Företaget är beläget i Norsjö, Västerbotten, och vi har en av Europas största anläggningar för produktion av trätrappor. Samtidigt är det en av de modernaste – med en mängd specialmaskiner. Och viktigast av allt: här arbetar 100 personer som alla brinner för att din trappa ska bli ditt hems vackraste möbel!

Företagsfakta:

Org.nr. 556309-7038


Huvudkontor & produktion

DRÖMTRAPPOR AB
Snickargatan 2
935 32  NORSJÖ

Tel. vxl. +46 (0)918 - 258 00

kundservice@dromtrappor.se
 

 

Stockholmskontoret, Showroom

DRÖMTRAPPOR/TRAPPFORUM
Enebybergsvägen 10 B
182 36 DANDERYD

Telefon: +46 (0) 8 – 588 09 000

info@trappforum.se

  ........  
 

DRÖMTRAPPOR AS

Linnegrøvan 18
4640 Søgne

Tlf. vxl. +47 4150 8888

post@dtnorge.no
   

 

 

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se