Loading...
> Se fler resultat

Fem skäl att välja Drömtrappor

 

Trappfabriken i Västerbotten

1. En stolt marknadsledare

Vi är mycket stolta över den position vi har uppnått, som den ledande tillverkaren i hela Norden. Vi har förutom en bred erfarenhet också branschens i särklass största och modernaste produktionsanläggning och flest medarbetare som står redo att hjälpa dig.

Att vara stora är förstås inget självändamål. Men det är till stor glädje när vi ska ge dig en så god service som möjligt. Vi har branschens största projekt- och supportavdelning som står redo att ge alla råd du behöver för att genomföra ditt projekt på ett bra sätt.

Vill du veta mer om oss kan du kontakta oss. Du kan också direkt via den här webbplatsen lämna en förfrågan.

 

 

Riskjaer en Designer-trappa

2. Ett starkare produktsortiment

Valet av konstruktion avgörs av många faktorer. Estetiska så väl som funktionella. Vi hjälper dig att hitta rätt trappa till ditt projekt. Vi erbjuder trappor i en mängd olika träslag med en mängd olika tillval och lösningar och alla förekommande konstruktioner:
Sidovang, Underliggande vang, Underliggande mittbalk, Vanglös trappa med fribärande räcke, med eller utan väggvang, Böjlimmade vanger, Spiraltrappor

Gemensamt för alla våra trappor är att vi genom vår långa erfarenhet har utvecklat tekniska lösningar som inte alltid syns på utsidan. Till exempel dolda stålinfästningar som ger trappan en bättre stabilitet och ökad slitagetålighet.

Till våra trappor finns också en mängd olika tillval i form av stolpar, räckesståndare, handledare, bjälklagsinklädnad, belysning m.m. Vi hjälper dig att hitta rätt i urvalet! Tänk på att vi också kan leverera färdigmonterade löp med stegskydd och att vi har särskilda projektanpassade modeller som lämpar sig särskilt väl för ditt projekt. Vi ger dig råd! Titta på vårt sortiment eller kontakta oss direkt.

 

 

Många års erfarenehet

3. Vi har gjort mer!

Det finns många små snickerier i vårt avlånga land. Och många har försökt sig på att tillverka trappor. Men trappor är ett väldigt speciellt område som kräver specialiserad kunskap. Här krävs kunskap inte bara om trä och finsnickeri, utan också om konstruktionstekniska beräkningar, design, projektkunskap och många andra områden. Allt detta är kunskaper som vi har.

Tack vare att vi tillverkat fler trappor än någon annan och genomfört alla typer av förekommande projekt finns det idag inget uppdrag vi inte kan klara. Det finns inga projekt som är för små, inga som är för stora, inga som är för enkla och inga som är för svåra. Vi kan - kort sagt - mer!

Exempel på vad vi gjort åt andra hittar du i vårt galleri.
Vill du veta vad vi kan göra för dig, kontakta oss.

 

 

Miljön är viktig för oss!

4. Miljön för viktig för att pratas bort

Det har gått inflation i det här med miljövänlighet. Alla använder argument om hur de på olika sätt värnar miljön, trots att det många gånger inte är sant. Men vi jobbar hårt för att miljön inte bara ska vara tomt prat, och för att våra kunder ska veta att de kan välja våra produkter med gott samvete.

Vår fabrik ligger mitt i det västerbottniska skogslandskapet. Kanske inte så konstigt då att vi tillverkar saker i trä, eller för den delen att vi vill värna skogen. Både om den som växer häromkring och den som växer långt borta. Träet vi använder kommer från skogsbruk där vi så långt det över huvud taget är möjligt kunnat säkra att det kommer från uthålligt skogsbruk. Träslag där detta är svårt väljer vi att inte erbjuda.

Men även om vi använder trä från uthålligt skogsbruk gäller det förstås att inte slösa med det. Därför har vi minimerat spillet i fabriken och det spill som ändå blir återanvänds på olika sätt, bland annat blir det till energi.

Vi använder vattenbaserade lacker och färger och har små utsläpp av både kemikalier och koldioxid. Eftersom våra trappor till nära 100 procent är återvinningsbara och materialet är förnybart kan våra produkter användas i förvissningen att de påverkar miljön så lite som möjligt.

Läs SP Träs miljödeklaration av våra trappor.

 

 

Vi har kunskapen att hjälpa dig

5. Hjälp när du behöver

Kanske är du arkitekt och funderar vilken trappa som skulle bli vackrast till den byggnad du ritar. Eller kanske projekterar du ett bygge och vill ha hjälp att välja trappa utifrån en ritning så att både arkitektens vision och projektets andra förutsättningar uppfylls. Eller kanske är du byggare och funderar över hur trappan du just fått levererad ska monteras på bästa sätt.

Lugn. Vi hjälper dig. Vi har marknadens utan jämförelse största supportavdelning med kunniga konstruktörer. De sitter dessutom alldeles intill fabriken och kan vid behov ta en dialog direkt med dem som ska bygga din trappa.

Till nytta för dig har vi också byggt upp ett avancerat IT-stöd. Dels via vår egen webb där du får tillgång till login och mängder av värdefull information och verktyg av olika slag. Dels via ett system där vi kan hjälpa dig att sätta upp en egen trappwebb. Där kan dina kunder se vilka alternativ som finns, och för husfabriker och projekt kan vi även erbjuda hantering av tillval. Ni hänvisar kunden in på webbsidan där de väljer trappa och utformar den med de tillval vi kommit överens om. Vi hanterar resten.

Är du inte redan kund hos oss är det enkelt att bli det. Om du är exempelvis arkitekt eller byggare och bara vill ha tillgång till våra digitala hjälpmedel kan du registrera dig och ansöka om att bli användare. Enklare kan det inte bli!

– vi hjälper dig i alla skeden i ditt projekt. Vi erbjuder projekteringsstöd med cadritning, montage, webbplats för husfabriker/projekt/åf, login med ”godis” samt erbjuder aktivt alternativa lösningar/förslag när vi ser sådant som kunden själv kanske inte sett.

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se