Loading...
> Se fler resultat

Jobba hos Drömtrappor

Jobba hos oss

Drömtrappor är Nordens ledande tillverkare av trätrappor med en modern produktionsanläggning i lilla Norsjö där vi också har vårt huvudkontor. I snart 100 år har vi byggt trappor i trä. Ett material som våra hjärtan klappar hårt för. Och det är kanske inte så konstigt. Vi har våra rötter djupt förankrade i det skogslandskap som omger oss och det är här vi under lång tid har byggt upp vår unika kompetens och erfarenhet. Våra trappor användas dagligen i många år. Ibland till och med i generationer. Vi ser trappan
som husets mest centrala möbel och vi vara med och utveckla trappor till något som bidrar till ökad livskvalitet.

Idag är vi en modern tillverkningsindustri med en mängd olika kompetenser. Vår genuina hantverksskicklighet har nu kompletterats med den specialkompetens som krävs om exempelvis konstruktionsteknik, projektering, design och projektledning.

 

 Norsjö kommun. Fotograf Lars Bygdemark
Norsjö kommun. Fotograf Lars Bygdemark

 

Med hjärtat i Norsjö

Drömtrappor har huvudkontor och tillverkning i Norsjö, en av Sveriges minsta kommuner med sina drygt 4000 invånare. Här har skogen alltid varit närvarande och erbjudit både arbete och rekreation. Ett vidsträckt skogslandskap med många sjöar inbjuder till friluftsliv samtidigt som skogs- och träindustrin ger arbeten.
Norsjö är viktigt för oss. Här har vi funnits sedan 1923. Först som Böle Snickerifabrik, sedan som Trätrappor och nu under namnet Drömtrappor. Det är här vi har vår trygghet. I Norsjö finns ett genuint träkunnande som är svårt att hitta någon annanstans. Det är också en plats som präglas av positiv anda och utveckling.
Något som är minst lika viktigt eftersom vi ständigt vill bli bättre när vi tävlar på en internationell spelplan.

 

Lediga tjänster

 

 

2018-12-06

Snickare

Vi söker medarbetare till vår produktionsenhet i Norsjö där vi tillverkar trappor i trä till många svenska hustillverkare, riksbyggare och privatpersoner. Vi är marknadsledande i vår bransch och ställer höga kvalitetskrav på den färdiga produkten som ska lämna vår fabrik.

Du kanske aldrig har byggt trappor tidigare men du har erfarenhet av tillverkningsindustri, är troligen snickare i grunden, noggrann och dessutom van vid att läsa ritningar.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du gillar att ta eget ansvar och i arbetsgruppen bidrar du med en positiv attityd till dina kollegor och arbetsuppgifter.

Låter det här som du? I sådant fall kan vi berätta att ditt nya jobb är varierande och kommer att vara en blandning av traditionellt finsnickeri och modernt, industriellt maskinsnickeri. Du kommer att få 130 arbetskamrater och ca 20 av dem ingår i din arbetsgrupp som är en blandning av tjejer och killar i olika åldrar. För det mesta jobbar vi dagtid men när beläggningen är hög kan vi också jobba eftermiddagsskift.

Ev. frågor besvaras av Jörgen Lindberg, produktionsledare, 0918-258 55 eller GS-fackets representant Jörgen Lundström, 0918-258 31.

Skicka din ansökan och ditt CV till jobb@dromtrappor.se innan den 2017-12-22.

 

 

Övriga tjänster

Har vi ingen ledig tjänst för dig just nu så kan du ändå skicka in din intresseanmälan om att jobba med oss. Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare. Beskriv lite kort vilka egenskaper och vilken kompetens du kan bidra med och skicka det till jobb@dromtrappor.se. Bifoga gärna även CV.

 

 

 

  


 

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se