Loading...
> Se fler resultat

Titta in hemma hos några som tagit steget!

Många av våra kunder hör spontant av sig och berättar hur otroligt nöjda de är med sin nya trappa. Här får du titta in hemma hos några av dem och se hur det såg ut före - och efter - bytet av trappa.

Lägg märke till hur inte bara trappan förändras, utan hela miljön runt om. Ibland med väldigt enkla medel - lite färg och nya tapeter, till exempel.

 

Före och efter-bilder

Tidigare satt en dörr för trappan till källaren, den gamla trappan i furu är klädd med tidsenlig plastmatta. Dörren till källaren är borta och låter den nya trappan i ek och vitmålat bli hallens självklara mittpunkt.

Före och Efter

Före och Efter övervåning

På entréplan har planlösningen öppnats upp i samband med trappbytet. Väggarna runt trappan har tagits bort och ersatts av en öppen trappa med underliggande vang som ytterligare förstärker det öppna intrycket. Övervåningen har fått ett betydligt ljusare uttryck med den nya trappan, lite vit färg och en ny tapet.

Före och Efter

Här har 70-talsvillan fått ett nytt blickfång, värdefullt eftersom trappan här precis som i så många hus helt dominerar det första intrycket. Trappan med eksteg och vitmålade vanger och räcken matchas av ett nytt ekgolv som ersatt den gamla plastmattan.

Före och Efter gillestuga

En klassiker - furutrappa klädd i nålfilt som leder ner till den inredda källaren - har fått ge plats för en smäckrare trappa med eksteg, vita vanger och rostfria räckesståndare.

Före och Efter - kedjehuset

Många hus i Sverige har relativt rymliga hallar avsedda att rymma hela familjens måste-ha-saker men kan ändå upplevas trånga. Intrycket av hallens rymd  förändrades drastiskt när trappan Alice flyttade in.

Före och Efter -trappa i flera våningar

Ibland behöver man flera trappor i sitt hus. Mellan våningsplanen eller som i det här fallet med ett hus i tre plan samt entrén på ett mellanplan. Den nya trappan tillåter ljuset att röra sig mellan våningarna och du slipper mörka trapphus.

Före och Efter - 40-talsvillan

En instängd och ganska brant trappa som tidigare blivit renoverad med hjälp av plastmatta går från att vara huset skamvrå till en inbjudande yta att vistas i. Trappan Sara fick mer yta att synas på när den intilliggande garderoben togs bort och nytt matchande ekgolv lades in.

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se