Loading...
> Se fler resultat

Planera din trappa

Planera in trappan i ditt nya hus.

Börja med att ställa dig på platsen där ditt nya hus ska byggas, och känn in omgivningen. Nakna klipphällar, böljande skogar, strandkanter, forsande vatten... allt kan bli till inspiration till huset - och till ditt val av trappa.

Förr trängdes trappan undan i ett hörn för att ta så liten plats som möjligt. I en modern planlösning är det klokt att låta trappan synas och ta lite plats. Inte bara för att trappan är vacker utan för att den är knutpunkten mellan våningarna och binder samman en bostad i flera plan på ett bättre sätt då.

Låt även husets design avspegla sig i ditt trappval. En klassisk svensk villa kanske leder dig till en mer klassisk trapplösning, även om du kan ta ut svängarna också inom ramen för en lite mer återhållsam grundlösning.

Satsar du på en arkitektritad bostad med häftiga vinklar och vrår känns det kanske logiskt med både mer vågad form och kanske också färg.

Samtidigt finns inga rätt och fel, och att tänka precis tvärtom är ofta ett framgångsrecept. Våra inspirationsbilder ger dig kanske idéer, men var inte rädd för att tänka i helt nya banor. Vi och våra återförsäljare älskar utmaningar och ser fram emot din kontakt!

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se